ÖVIK

Kristina drog med oss tjejer på en roadtrip och Pelle skjutsade oss. Han körde upp på det stora berget för att se den fina utsikten och det slutade med att han körde  fast halva bilen i snön. Oj oj! Us girls gick direkt upp och letade efter övergivna plankor. Ingen funkade och vi blev fången på ett iskallt berg och kunde inte ta oss ner. Vi fick inte ens värma oss i bilen eftersom han försökte lyfta den (lol).  Efter två timmars frysa kom vi upp på däcken igen som tur var!


Vägen dit!

Vägen ner var så chill, solen sken och jag invigde solbrillorna! Mami hämtade upp mig direkt från mormor&anders och sen rullade vi vidare mot stan, stannade vid synoptik och köpte en fruktdryck som jag kallar Smoosch lol! Super yum! Så fort jag hoppade in i bilen drog jag av mig vinterjackan, smetade på lite sommrigt läppstift och glajjorna medans solen lyste! Låtsades som att det var sommar haha



ROADTRIP

Snart blir jag upphämtad efter jag ätit lunch som är turkist kalkongryta YUM! Sedan kör vi mot övik för Kristina fyller nämligen år så henne ska grattas! Jag har saknat min pippilina också som vi gav bort till henne så det blir kul att se henne bara hon inte bajsar på axeln haha. En nymfparakin alltså :). Det blir troligen ett stopp på Burger King om det så är det sista jag gör! Att det inte finns i Umeå..



Även kallad pippi, pippilina, ägggulan och äggbollen. Vet inte vars vi fick ägg ifrån men namnet har liksom utvecklats gemon tiderna!


Dagens smarta drag!

Idag på skolan så skulle jag gå in på toan, jag stängde och fingrarna var emellan. Aaah! Jag trodde jag höll i handtaget men egentligen höll jag i själva dörren och glömde att släppa före dörren slog igen! Fy tusaaan vad ont det gjorde, kommer knappt ihåg vad jag gjorde men jag började hoppa sen la jag mig ner på golvet och skrek efter katta och tårarna började komma, tidigare hade Moa gått förbi och hon trodde bara att jag dampade. Damp. Tillslut kom kattis och hjälpte mig och skölja under kallt vatten sen gick vi till skolsköterskan och jag fick en ispåse som såg ut som mjölk! Aj aj aj vad jag bara hoppar till när jag tänker på hur läskigt det var just föratt det inte bara var på kött utan nära nageln aj. Det gick iaf bra och nu har jag ett plåster :)

Men liksom, hur kunde jag stänga dörren medans jag höll i den? Alltså det är ju verkligen overkligt o-smart sånt händer inte! Det värsta var att jag alltid stänger skithårt så dörren ska gå igen utan att behöva dra ner handtaget så jag tog som vanligt sats för att snabbt få igen den. Attans.

Love, love, love love. Listen to the music

Hola chicos.

Igår hade vi bad och det var jättekul, jag älskar att bada under skoltid eftersom det är som en himmelsk utflykt gänfört med vår kära lilla skola. Alla gick på bussen och jag satt framför en viss lunke som helt plötsligt damp-gnuggade i mitt ansikte med sina vantar och det gjorde as ont och jag började blöda näsblod. Fett nice eftersom jag var fast på en buss utan papper och vissa började ge mig a4 papper så snällt men det kändes inte skönt. Leo hade en bit papper men själva pluggen blev röd ahh... Killarna bah "aah luta bara bakåt" men wtf jag är ingen vampyr jag njuter inte av att dricka mitt eget blod liksom.

Sen var det bad dags woo!! Vi tjejer var hur sega som helst och jag hade inga bikinitrosor som passade my fat ass (woo!) vilket är bra men inte igår eftersom jag inte hunnit köpt nya.. Jag hade iallafall med mig ett par bruna virkade shorts och när jag stod i duscharna (som man inte kan gå ur med tanke på att sitta och huttra medans bengan pratar i hundra år) och shortsen blev värsta hängiga och långa. Jag bah whaat the fuck och la dom i en hylla och sen var det hopp i poolen med vattenpolo. The maestro myself gjorde två mål. Sen försökte bröderna brus (hahaha) dränka mig och när jag returned the deed så fick lilla inte så stora storis panik hahahahha. En bitch armbågade mig under vattnet också och jag började blöda näsblod igen. Haha. På kvällen kom jag på att jag glömt shortsen där så Johan skjutsade mig till badet och det var tusen bilar utanför, jag hämtade dom iallafall och sen for vi till golfbanan för att hämta min bag!

Idag har bara varit random som vanligt. Brottats lite with my biatches and my new hoes oggah aka jugar and poppe som jag aldrig lyckas få på glatt humör på sistonde. Tråk. Ska se ett avsnitt Sons Of Tucson som äger balle. Godnatt gottfolk.

RSS 2.0