Peace police

Hej! Sitter på skolan och polis studenter har besökt oss. Nu vet jag att man inte får kniva nån som försvar eftersom man inte får bära kniv. Alltså rätt obvious men om man säger att man har den pga som exempel det som just hänt? Jag frågade tydligen dumma frågor men alla är dumma som inte förstår. Jag sa typ "men har du aldrig brottats med en riktig person?" och alla började skratta men jag fick iallafall en applåd! Alla smarta förstår att jag menar en allmän person inte typ på en polis lektion med karategubbar. Kom igen!

Brr blir kallt att gå hem, fick en smak av kylan under de 5 minuter jag spenderade på skridskolektionen. Och endå satt jag i en barack.. Love to you all och gör allt till en kul grej man blir glad!

Skor!


Jag älskar skor! Jag äger inte ett enda par högklackat men jag antar att behovet inte varit så stort hihi. Nu är jag iallafall grymt sugen på att inhandla ett par favoriter! Gillar inte kilklackarna, eller jo jag har bara sett ett enda par cremefärgade som faktiskt dåg hyfsat ut men annars är det rätt fult om du frågar mig. Liksom massa extra krams är inte heller min smak men ett par enkla, höga, svarta & snygga hade varit perfekt! Vi får se om jag lyckas skeppa dem från USA till sommarn.


Tenton gym

Nu ska jag och mays fara och gymma på Tenton som ligger på Mariehem (ursch börjar tänka på i sommras då vi blev jagade av en haltande misstänkt våldtäcktsman som sprang efter oss och vi tog typ marathonpriset jah har aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv haha)

Vi ska iallafall ta olika klasser, boxningsklass, Shake it klass och vanlig gym. Puss!

Snowmans at teg night

Hej!

Igår for jag på stan och shoppade ett vitt linne med brottarrygg och en vit topp med volanger! Jag gick på Rut och provade jeans i evigheter men när jag hittade ett par as snygga var dom för tajta i midjan, tog jag en storlek större i midjan så var satt de inte snyggt på resten av kroppen! Ah! Jag får ha hoppet uppe och leva vidare i mina leggings.

Sen tog jag bussen till ersboda och gick till Maya, vi chillade ett tag sen hämtade vi emelie och skulle vidare till teg och sa till vår skjuts att vi skulle till Hedvig men att han kunde lämna oss på teg statoil så vi kunde köpa godis och sen gå till Hedvig och se film med de andra tjejerna. Men det slutade med att vi fick skjuts till Hedvig, men då var hon inte hemma och vi var fast på typ en ö.. Fail. Vi började gå mot teg där vi skulle möta de andra och sen gå till några killar som bodde där men efter typ 5 minuter höll vi på förfrysa för det var -25 grader!! Vi var sjukt desperata och hade nästan lust att gå in till nån och värma oss men till slut hittade vi ett åldersomshem som var öppet!! Så vi satt där och typ tinade upp lite resten är ju bara roligt hahaha. Vi tog sats inifrån sen sprang vi hela vägen dit och ba "haha jag kommer skratta åt dethär när vi blir äldre om vilka idoiter vi var! Jaa, jag tycker redan att vi är idioter men jag kan inte skratta än HAHAH!!" Helt sjukt va kallt det var speciellt i leggings och tunn jacka och ingen hade vantar.. Och ja, jag blir fett söt när jag blir knallröd av kylan. LOL inte nöjd



Damp.

Omg jag ramlade just i köket och började grina as mkt och ingen hörde mig och kom ner så då blev jag ännu mer ledsen. Kan ha att göra med att min mamma lovade mig ett par snygga svarta pumps till när jag går ut nian och nu har hon "ändrat sig" också börjar hon bli irriterad och får en av sina tusen ingen-anledning utbrott på MIG, inte tvärt om! Det är inte som att jag har kunnat skryta om min mamma dom senaste åren

För att toppa det hela så råkade jag hålla i en Marz glass (som jag egentligen inte vill äta) i handen då jag ramlade och då blev jag så arg så jag slängde den i golvet och hoppade på den medans tårarna rann. Glatt? Nej. Godnatt.

Lyx brunch

Hej! Imorse gjorde jag mig själv en riktig lyx brunch innan jag såg ett avsnitt sons och sen följde med och grattade cg. Igårkväll höll jag på frysa ihjäl påväg till Therese, det var så sjukt kallt och mitt ansikte frös typ fast. Hahahah nä men jag brukar bli helt röd när det blir kallt, inte bara på kinderna utan överallt! Vi såg iallafall Twilight och åt godis och marängsviss som var asgott! Föressten är jag med i Kenzas tävling om en superbra kamera. Hade varit soft att ha en high class cam när jag far till Spanien! Hoppas, hoppas, hoppas! Flera tusen är med men chansen finns ju haha! Ha det braoo





Charlie Hunman

Igår drog jag och hälsade på teg så jag kunde träffa Daniel före han tog flyget eftersom jag inte hann när han kom hit från flyget, det var trevligt och jag ser fram emot i juni. Efter det drog jag hem och bytte till mjukissockar och sköna leggings sen fick jag skjuts till ica och gick till Linda & Martin och satt barnvakt till två góungar! Det blev en film myskväll efter jag och lilla CG (som nyss fyllt 5 år) hade suttit och ätit godis och sen lagt honom. När jag kom hem var jag zombietrött så jag la mig direkt! I skolan har vi föressten haft nationella prov i massa olika saker och i engelskan fick jag MVG lika som alla andra i min söta grupp. Vi skulle före det skriva några meningar om vad man ville förbättra och på det fick jag också best grades så det har blivit bättre! Nu ska jag se ett avsnitt av Sons, ska va med Therese idag så det blir kul! Ha det bra allihop!


Jax

Hej! Imorgon är alla lediga från skolan woo! Jag har ju discovered en pretty cool serie Sons Of Anarchy. Håller på snacka med rebecca nu men måste snabbt visa en bild på min secret crush, hare!


RSS 2.0