Träningspass

Hej! Nu är alla här och jag har hittils fått en fin ros, pengar och en berlock till mitt armband. Morfar ska komma sen så det blir kul. Efter vi fikat gick vi ungar till vardagsrummet och före sa mamma "busa inte". Anton la sig över soffan och eftersom han har spenderat de senaste fyra dagarna i ide så tog jag chansen och hoppade på han och höll fast han över armarna och magen och han kämpade för att komma loss, det uppkom en brottarluft och han försökte ta sig loss i flera minuter och tillslut rullade han ner på golver från soffan och jag följde med. Alltså ljudet medans, Alex skrattar ihjäl sig och försöker hoppa på mig samtidigt, Anton tar i allt han har och jag klibbar fast mig som en orm på han och skrattar som en överlycklig tönt eftersom jag äger alla, och min bror är stor som en man!! Tillslut skrek Anton "kittla Julia, KITTLA JULIA ALEX!!" även om jag sa före att kittling är regel att inte användas, Alex började kittla mig medans jag höll i Anton som slingrade omkring för att jag skulle släppa taget och jag skrek bara "NEJ ALEX!!" med så sträng röst jag kunde medans jag skrattade av att han kittlade mig, finally släppte jag eftersom han kittlade mig på halsen. Halsen!!!!! Typ det fegaste man kan göra när det gäller mig, halsen är lika med panik för mig ända sen jag var liten! Fusk Antonius.. Sen var det Antons tur att hålla fast mig och jag sprattlade omkring och allt möjligt och försökte se så farlig ut som möjligt för då tänkte jag att han kanske skulle bli lite rädd och släppa, jag morrade som en rabieshund och ansiktsuttrycken var inte okej kan jag säga redan nu! Men efter en stunds gnagande, armbågande och dödsryckningar så lyckades jag (såklart) vinna eftersom jag är bäst! Nu ska jag njuta av my all day everydag victory in everything och förbereda Alex för ett oberäknat anfall. Hoppas ni har det kul ocg vågar vara galen lite nu och då, det äger!


J: ey vänta jag måste dra upp tröjan.
A: HAHAHAHA NEJ!!
J: men kom ihåg greppet så pausar vi bara i 5 sek!
A: okej... *done* MOHAHAHA
J: MO-HAHAHAHAHAHAHA

Love vocabulary

Halo 2 på er!

Eh.. Min fina lilla laptop har gått sönder totalt och I am bummed! Iallafall kommer det bli fullt med städning, shopping och roligt bakning i helgen! Imorgon ska vi till strömpilen och köpa massa ingredienser till min bakning, jag är högt ansvarig för allt bak. Hihi, mom ska göra en marängtårta med massor av olika sorters bär på och jag ska baka chokladbollar, mina speciella cupcakes och chokladrutor med extra god och mycket glasyr på & kokos! Kommer bli huuuur gott som helst. Hade tusan varit värt att bara gå hotell & resturang och öppna sitt eget lilla söta café och sälja de godaste bakverken jag någonsin kommit på. Det hade varit det bästa kan jag ju lova!

Nu är jag supersugen på att spela sims, det är ju hur kul som helst hahaha! Typiskt mig, fara på ica, köpa en supergod glass, ladda hem en film och bara njuta av fredagsmys hemma! Men sims är ju också bra. Imorse var jag hos doktorn inte så kul, tandläkaren är däremot hur nioce som helst men tyvär blev det mr doc. Fattade jag inte vad jag höll på med, helt cp sprang typ marathon men vad gör jag inte? Ha en nice night everybody clap your hands OH AH



Even brighter then the moon, moon, moon

Shoo!

Vilken härlig da´ na n na na naaa. Hahaha skoja, mamma har just gjort en hemmagjord glass utan socker. spännande! Den är inte riktigt färdig i frysen så medans ska jag duscha och raka smörja dampa och softa. Hahah jag är för flum just nu, ses!


Strömpilen

Godmorgon! Ska göra mig i ordning sen ska jag och Therese ta bussen till strömpilen och shoppa. Blir superkul! Har ju en förmögenhet i hm presentkort... Haha! Ha en bra dag allihop :)

Fruktsallad

Åh va torr jag är i halsen. Om jag hade en betjänt skulle han få ge mig lipsyl, té även om det är äckligt, en blöt kall handduk och halstabletter på ett silverfat! Haha! Istället ska jag gå och göra en kaffedrink och fruktsallad.

My dear

Håller på halvt se "Prom night" men vet inte om jag klarar av det, gillar inte skräckthrillers alls! Men kan inte låta bli liksom.. Nog om det! Idag berättade mamma att hon ska börja med en speciell diet eller något som handlar om att inte äta kalorier utan äta fett. Hon lagade den första maträtten enligt matstilen och det var så mycket färger! Morötter, sallad, allt möjligt! Och det var gott också! Nu är det kväll och jag är fortfarande mätt! Jag älskar min kropp men det hade varit superbra att få i sig massa vitaminer och sånt man får av grönsaker, inte bara för vikt och sånt. Blir nog jättebra!


Klara.

Söta Klara, färdiga, gå! Har redan skrivit lite om henne men är det någon som missat det så check this biatch outtt! Hon är superbusig och galen men rolig. Ibland blir jag lite less på henne för hon är inte soft någonstans. Typ som när jag kommer hem klättrar hon över plankan och börjar hårdrocka och bita (bara mig) i benen! Jag hittar bithål i mina kläder lite då och då haha. Hon har liksom en tom block när hon är galen. Hon går på laptopen när jag bloggar och biter mig i fingrarna när jag skriver. Den enda gången hon är lugn är i bilen. Hon är rätt charmig endå!



Your doing something that they´re not.

Jag är så glad över mig själv. Genom långa perioder i mitt liv har jag varit med om jobbiga tider med familjemedlemmar och andra. Jag har alltid litat och haft mig själv när allt annat varit galet, även om jag var rädd för att stå upp för mig själv inför vuxna när jag var liten. Men hur många gör det i ung ålder liksom?

"What doesnt kill you only makes you stronger" är verkligen sant. Jag hade inte hållt med om det förr medans jag levde igenom det men nu håller jag så med! Hade jag inte varit med om allt jobbigt så hade jag nog blivit upprörd och ledsen av småsaker. Till exempel i skolan när vissa småtjaffsar och är helt tyst men tar väldigt illa vid sig. Jag vet såklart hur det känns but i look past that eftersom det är ingenting jämfört med annat jag varit med om. Jag uppskattar det mesta och de flesta så mycket mer och visar det gärna. Bara att jag levt igenom hårda tider och jobbat mig uppåt visar vilken stark person jag är när det väl gäller. Självklart så hade jag ju inte varit mig just nu heller utan alla motgångar.

En sak jag försöker ändra på är att när jag väl blir sårad eller arg så märker jag det inte förräns ögonblicket är över och jag inte hunnit stå upp för mig själv om någon sagt något taskigt. Jag ältar då händelsen om och om igen och ångrar att jag inte sagt ifrån. Vissa säger elaka saker på ett naturligt sätt så man förstår verkligen inte vad de menat innan man går igenom vad de sa efteråt.

Som när en tjej helt öppet frågade en väldigt osmart och elak fråga och jag märkte inte ens hur taskigt det var innan jag var påväg hem och fick ont i magen och efter det blev arg. Jag valde att inte ta upp ämnet igen, istället känner jag ingen som helst respekt för henne längre och är helt okej med det, det är ju den personens lost. Jag vill ju endå inte omringa mig av sådana personer, och skönt är väll det!

Så vet ni någon eller några kompisar som helt enkelt suger energin ur er eller efteråt ger er en olustig känsla så skit i dem! Kompisar ska göra en glad och som mamma sa "lyfta upp en, inte tynga ned en" och det är så sant, för det är verkligen värt att skrota så kallade kompisar som kanske inte ens märker det själv eftersom att deras sätt att ta sig igenom vardagen är genom att diskret med säkert få andra att må dåligt.

Och tjejer... Sluta hata andra för att dom är snyggare, coolare, snällare, populärare eller roligare än er. De som fryser ut eller snackar skit om en tjej utan att ens känna den handlar om ren avundsjuka. Det brukar jag trösta mig med om någon någonsin är taskig utan anledning. För i slutet handlar det om osäkerhet från deras sida. Du har något som inte de har.

Till och med om nån verkligen har ett dåligt beteende, är det verkligen värt att upplysa eller prata om den personen? Det är onödigt bekymmer som jag inte vill ha omkring mig eller veta av.



Va ditt eget ljus och kom ihåg att du alltid kommer ha dig själv!

Besök av M&A

Nu är mormor och Anders här, jag blev helt förvånad när jag kom hem från stan och de satt i soffan! Förhoppningsvis kommer dom på söndag också eftersom vi ska baka massor av godsaker! Dem hurtiga skulle åka skidor i helgen så vi får se! Har meddelat mamma att jag vill ha en marängtårta med grädde över och bär på till på söndag. Jag tycker det är så kul att baka så jag ska göra chokladbollar, mockarutor och Julias special cupcakes! (Dom godaste i världen) Av pappa fick jag idag åtta hundra och av mormor & Anders femhundra kronor. Och fyrahundra fick jag ju tillbaka för koftan så nu har jag 1700 kr som jag skickar in till sparkontot!  Hoppas på sommajobb så jag slipper fråga om pengar av släkten om något år eller så när det är dags för Usa. Hatar att inte vara självständig! Det fixar sig förhoppningsvis!


Bakade cuppies!

Bästa mattis la just ut dessa bilder på sin blogg, jag vidarebefodrar! Det är från när vi bakade cupcakes dag två! Förövrigt har jag just vaknat hos pappa, ska ta en dusch sen ska vi på stan och han ska försöka lämna tillbaka koftan och sen ska vi fika på café. Igår var superkul, vi spelade som sagt Kinect och for och köpte godis. I en skvallertidning jag fick så stod det att Johnny Depp varit otrogen, noooo! Tror inte en sekund på det. Han är en gud:]


I´m a bore without you

Hej!

Idag ska jag och Anton till pappa, vi kommer spela Kinect hela kvällen och emellanåt fara till ica och köpa massa godis. Fett! Imorgon ska vi till stan och pappa ska ta med oss på café och jag får välja fika! Diggar föressten att O.C börjat på tv igen! Även fast man kommer ihåg det bättre än vad det är. O.C is still my childhood haha!

Just nu ligger jag i soffan och pratar med pappa på mobilen, jag har hållt på frysa ihjäl hela dagen för skolan är så kall så så fort jag kommit hem kröp jag in under en varm filt och släckte alla lampor. Är det bara jag som tycker det känns varmare när det är mörkt? Jag och Anton ska iallafall till pappa idag och kvällen kommer nog tillbringas med Kinect och massa godis. Blir bra!

Och gissa vad som hände? Jag la fram min 400 kroners nya kofta som jag ska lämna tillbaka på bordet och efter ett tag såg jag koftan liggandes på golvet. Jag ba "neeeeeeeej" och sprang fram och min hund hade ätit upp kvittot. Tack! Aja söt är hon ändå! Pappa lovade att försöka ordna det så jag hoppas det fixar sig endå!

Nattens angels

Nu ska jag sova. Ja, först duscha men efter det! Ville bara säga att om nån vill så kan man följa Isabellas blogg just nu eftersom hon har just landat i San Fransisco. Flera coola bilder och fina på staden! San Fran vill jag verkligen resa till nån gång, det verkar så soft, och kul med en elektrisk vagn genom staden liksom. Hoppas det blir många roliga inlägg iallafall! Godnatt



"THE SECRET TO LIFE IS GIVE GIVE GIVE THE LOVE IN YOUR HEART."

"Never giving up on your dreams."
Woodrow S.


"Learn from all your experiences but discard the negative
emotions it may have caused."
- Eiriksson

"Smile as much as you breathe."
NiaaJumali

"THE SECRET TO LIFE IS
GIVE GIVE GIVE THE
LOVE IN YOUR HEART."

GYMNASIEVAL

Tja!

Håller på tänka lite om vad jag ska välja till gymnasiet. Är lite intresserad av dans eftersom det verkar så kul att få dansa och göra mer saker med kroppen än att sitta vid en skolbänk. Det är bara att jag aldrig dansat förut och har inga kunskaper men det går nog bra! Det hade också varit roligt att ta till en lektion med musik - sång. Älskar att sjunga och tycker faktiskt mickar är så coola och underskattade! Just nu håller vi på med att göra olika sång och instrumentuppgifter på musiken som vi sen ska spela upp. Jag och Nina hakade direkt på att sjunga eftersom låten var så skön! Längtar tills nästa lektion! Iallafall, dans är verkligen ett alternativ! Det finns ju lite negativt med det och det jag tycker är tråkigast är att det bara kommer vara tjejer i klassen (oftast är det så tyvär). Tycker det är lite jobbigt för jag tycker oftast att killar är roligare och har skönare personligheter på alla sätt. Så känns det nu iaf! Senare kanske jag träffar en as bra bästis så jag ändrar åsikt, vem vet!


Det jag tycker verkar kul är modernt och jerkin´ woho! Helt olika men modernt verkar så vackert och jerkin är typ det roligaste och annorlundaste som finns men det går inte att ta lektioner i Sverige eftersom det var populärt i USA. Även där börjar det dö ut på ställen. Tråkigt! Ifall någon någonsin undrade vad tusan jerkin var när jag glatt pratade om det i skolan så finns några härliga videor här på favorit Jinsing kungen på alla slags danser! Okej det funkade inte att ladda upp dem men här är bilder och när det börjar fungera så gör jag ett inlägg!






19 januari

Yeyy! Imorgon fyller jag år, 16 faktiskt! Känns inte annorlunda på något sätt men vi kör alltid stenhårt på rosa operatårta på morgonen och present, sen på helgen kommer hela släkten (ja, de som inte bor tjugo mil härifrån) och grattar mig och morfar kommer några dagar senare.. Känns lite tråkigt hur utspridd min släkt är, min faster Kristina aka Kinga bor i Huddik med hennes barn alltså mina kusiner! Min farfar och hans fru maggan, mina två farbröder och andra kusin Robert bor i Malå. Min tredje farbror bor i spanien även mina två andra kusiner, alltså Matthew and Aaron som jag ska bo hos i sommar! De som alltid kommer på julen, födelsedagar och sådant är mormor & Anders, morfar, johans mormor och mamma som jag inte är släkt med. Uppskattar dom till tusen men ibland blir jag ledsen när jag inte är nära hela min släkt, speciellt i tider som julafton eller som nu- ens födelsedag.

Nu ska jag inte vara dryg. Det kommer bli kul endå! Haha kom just ihåg alla pinsamma skolminnen ända sen man var liten. När jag gick på ersbodaskolan så hade vi en lärare som hette Janne som vi tyckte var as dryg eftersom han var värsta frilufts-äventyrsmänniskan och vi fyra tjejer (becca, arghavan, jag och maya) hade nog växt upp till lite för mycket Sex and the city tittande och trodde vi var tvättäkta Paris Hilton girls! Hur han än försökte så vägrade vi vara med. Så det slutade med att han tvingade med oss till nydalasjön och åka skridskor. Jag var något livrädd (hatar is, haft mardrömmar om cracking through ice for ever) och till våran säkerhet visade han ett slags halsband med två järnpiggar på. För om vi hade ramlat genom isen, så kunde man "kräla sig upp" med hjälp av dessa. Tröstande. Allt för många gånger har vi tvingats vada genom tvåmeters snö påväg till Skolskogen som vi fick utforska mer mil för varje gång.

Nu kanske jag är lite mer dramatisk än vad verkligheten var just med snön, men ni vet när man var liten och snön var höjd över halva kroppen! Goda tider. Har inga gammla bilder förutom dessa.

mamma
Älskade älskade Tyra! Jag kommer alltid älska dig så mycket. Jag saknar dej fortfarande hur mycket som helst. :(

"Your face has my heart"

YES! Historian är skriven. Jag vaknade halv två idag, och jag blev väckt till och med! Hittils har jag aldrig lyckats vakna senare än mitt på dagen även om jag är uppe hur länge som helst. Men nu gick det woho! Anledning? Jag skypade med världens finaste Matty till halv fem in the morning. Han är både amerikansk och halvspansk. Amsome? Ja. Mer än så skriver jag inte! Är redo att se världen, bara några år tiiill!

matilda och jag!




Idag har jag och Mattis bakat cupcakes med creme cheese frosting och massa goda dekorationer som hallon, dom vart supergoda!! Igår möttes vi på stan och så fort vi såg varann började vi garva ihjäl oss av ingen anledning som vanligt haha! Sen tog vi bussen till ersboda och vi pratade och höll på dampa som vanligt men man, alla blickar! Det gjorde det bara ännu roligare vi brydde oss inte ens. Precis alla kollade på oss och vissa log och jag träffade Adam och jag viskade för Matilda om hur vi dryg han var som stalkade mig hem efter skolan och slog mig i ryggen varje gång jag vände mig för att gå hem. Sen kastade han ett stenblock på mig och jag slängde han över ett staket och slog han hahaha! (Vi gick i trean han var störd) Sen gick vi till mormor&anders och firade mattis dom gjorde pannacotta som var as gott! Spelade absolut överens allihopa vilket var kul eftersom vi vann överlägset såklart. Sen innan vi la oss styrde vi ihop sängarna så det blev som en dubbelsäng, haha också låg vi och pratade och spelade in dampvideos efter ett tag börja vi prata om läskiga historier och blev asrädda för de va mörkt så vi bytte platser och låg vi tillslut påda två under täckerna och lyssnade på björnbröder och slappnade av sen somnade vi hahahahhaha damp

Sen skulle vi dra och bestämde oss för att jag skulle följa med till hennes pappa och sova över, vi gick till ug och lite roliga saker hände haha. Det var stängt och jag fick damp. Vi såg senare på Fried Green Tomatoes och den filmen var jättebra!


RSS 2.0